2006.03.10. 23:16

Nem tudom, ki találta ki az angol alapfok írásbeli feladatait, de ezeknél unalmasabb témákat nem is nagyon találhatott volna. Hol formanyomtatványokat kell kitöltenem (már századszorra írtam le a nevem és a címem), hol a londoni közlekedési vállalat legkedvezményesebb jegy- vagy bérletfajtáját kiválasztanom, hol egy kisilabizálhatatlan térkép alapján útbaigazítani vkit, hogy eljusson A-ból B-be, hol a főnökömnek kell írnom levelet, hogy ki kereste ebédszünetben és milyen ügyben és hogyan érhető el. Most éppen hangversenykínálatból kell összeállítanom egy programot. Persze, jó kicsi betűkkel nyomtatják, hogy jobban fárassza a szememet az egész. De unom már!

TF alakul.  Egyetemi feladataim kevésbé.  Az ICS-vel úgy tűnik, komoly gondok lesznek.

De egyébként minden szép és rózsaszín.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr266297249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lányod 2006.03.11. 09:18:19

Nekem is televan a hócipőm az angol fogalmazványokkal... heti egy a minimum, de inkább azt mondanám, hogy heti 2-3... grrr.... ICs: rájöttem :|
süti beállítások módosítása