2006.03.17. 22:08

No, túl vagyunk az ICS-megbeszélésen, annyira nem vészes a helyzet, csak sok minden függőben maradt. Sith Nagymesterem érdekes elméletet fejtett ki arról, miért érdemes leterhelni az emberkéket. A lényeg, hogy minél több dolgot vállalsz el az emtétében, annál több szállal tudsz becsatlakozni a "maghoz", és ha sok irányból bedolgoztad magad, akkor utána már nem kell annyit dolgoznod, hogy bizonyíts, mert már tudják, hogy lehet rád számítani. Vagy valami ilyesmi. És közben meg kell ismerni a túlterheltséget, a saját határainkat, ami nem túl kellemes, de hasznos. És meg kell közben tanulni nemet is mondani. Persze, ő joban és meggyőzőbben fogalmazta meg. Egész hihető volt. Persze, sokan tiltakoztak ellene, akik leterheltek a csapatomban, ami érthető. De valahol igaza van. Csak ezt önként vállalva kéne, nem másokra kényszerítve!

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr516297245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lányod 2006.03.18. 18:59:18

Érdekes megbeszélés volt, annyi szent... A magba kerüléses kifejtésnek van értelme, azonban bökkenője is van... Pestiként nem igazán érzitek milyen vidékinek lenni, még akkor ha tudjátok, hogy nem engednek, nincs idő, nincs pénz, stb... Tudjátok, de nem tapasztaljátok, és a vidékiek szemszögéből szvsz még mindig sántít a "magba" kerülés... És az utolsó mondatod is nagyon igaz... Önként, de nem kényszerítve. Ámen :)

Pisti, az aragorn 2006.03.20. 19:01:21

Az az igazság, hogy a "magba" sehogyan sem lehet bekerülni. Zárt egység, tök mindegy, BP-n laksz-e vagy máshol. Elismerést és hírnevet kivívhatsz sok munkával, de bekerülni nem fogsz. Egyedül hagynak és kiszúrják a szemed egy mathom-díjjal. Na jó, talán ennyire nem sötét a helyzet. De a zárt elitizmus egyre erőteljesebb jelenség, és ez földrajz-független dolog.
süti beállítások módosítása