2006.05.27. 22:26

TF-ből végül kislétszámú, lájtos margitszigeti tali lett, érdeklődés hiányában. Biológusunk el is felejtette, hogy jönnie kéne előadni, aztán telefonon lemondta. Karkötőt hárman csináltak. Gondolatok-topicra nem volt igény. Az artozás meg kb. 5-10 perces versfelolvasásból állt. Kb. heten voltak a korábbi 20-30 fő helyet, pedig gyönyörűszép idő volt. Új arcok is jöttek, őket útközben valahogy elhagyták, senki sem figyelt rájuk. Ennyit az emtété szellemének újjáélesztéséről.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr636297206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Húg(vérnyúlból van) 2006.06.01. 21:24:22

Íjjj... az utolsó momentumot nem is említetted... kemény...ez a legdurvább...pfff...

Pisti, az aragorn 2006.06.02. 17:48:06

Én csak annyit láttam, hogy felszállnak mindhárman a buszra a többiekkel (első turnus, én még vártam a későkre, bár nem jött senki...). S amikor már a romoknál voltunk, nem voltak ott, a többiek észre sem vették, hogy velük utaznak, egyesek még azt sem tudták, hogy TF-re jöttek volna ezek a szegények is. Nem volt ott senki, aki fogadná őket, mint a korábbi alkalmakkor.
süti beállítások módosítása