2006.06.29. 14:11

Nyo, volt hétfőn vezetségi, megkaptam a kommunikációt, igaz, PR-mentesítve, azt más kapta. És hozzá moderátori jogokat a T.HU-n, reszkessetek!  De sajnos amint enyém lett e nemes feladat, azonnal egy igen kínos probléma elé állított, sürgősen kell döntenünk ezügyben, létkérdés lehet a T.HU számára. Reméljük a legjobbakat.

Indexemet hosszas sorban állás után leadtam, végül is nem lett rossz a félév: egy jó, a többi jeles, igaz, egy egyszakos kommunikáció-hallgató csak fogja be a száját, nem kellett sokat dolgozni érte. Viszont az is igaz, hogy ösztön( ző )díjat sem kapok érte. Publikációmról semmi hír, asszem, rá kéne kérdeznem. Gyakorlat és ingyenmeló-ügyben punny. Ami meg a kutatást illeti, asszem, nem úszom meg a latint.  Pfuj. Pech, hogy a könyvtárak pár napon belül bezárnak.

Egyébként tudtátok, hogy az élő szó a beszédnek a női-, az írás pedig a férfi princípiuma? No, ez egy rendkívül fontos megállapítás volt, gratulálunk! Majd levélben értesítjük... :lesajnálóan néz:

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr516297193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása