2006.06.30. 21:43

Ma reggel kaptam postai úton hivatalos elutasítást is ("iskolai végzettsége a kiírás feltételeinek nem felel meg" ), de rendesek, hogy legalább lereagálták a jelentkezésemet. Mindenesetre megpróbáltam, és fogok is még sok helyen próbálkozni.

Viszont nagyon büszke vagyok a Páromra, aki gyönyörű eredménnyel zárta a félévét, itt is hatalmas gratula neki!

Ma háromórás könyvtárazás, bár nem tudom, a Fegyelmezés és büntetés című Foucault-könyvnek mi köze van a középkori kommunikációs hálózatokhoz... Utána megcsináltam a Hírlevelet is, amit majd szétküldök holnap, ha működni fog a T.HU. Holnap lesz elvileg tábori csapatbeosztás nyilvánosságra hozása is, ne várjátok annyira. Csalódás lesz.

És hogy legyen valami Üzenet is mára: "A lélek nem azáltal halad előre, hogy sokat gondolkozik, hanem azáltal, hogy nagyon szeret." (Szent Teréz szavai az El Camino-ból)

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr746297192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sirgon 2006.07.03. 13:02:26

Párodnak gratulálok. :) Hírlevél megjött. To.hu mikor lesz elérhetö?

Gandalf 2006.07.04. 12:29:28

Nem tudjuk, nem rajtunk múlik. Szóval ne tessék szidni se a vezetőséget, se az adminokat, se senkit a bandából! ;O)

lányod 2006.07.06. 09:57:14

megjegyzem, megvan a csapatopikunk
süti beállítások módosítása