Droidzóna

2006.12.04. 23:13

Egy öreg néni negyvenöt percen keresztül csak beszélt, beszélt. Egy kérdőív átlagosan 15 perc. A néni nem volt hajlandó osztályzatokat adni, minden egyes szavamról eszébe jutott valami, amiről hosszasan mesélt.

Egy hasonló öreg néni, több egyetemi diplomával, doktorátussal. Hogy mire kapta, azt nem tudom, mert nem tűnt túl intelligensnek. Nem értette a kérdéseimet, nem fogta fel, hogy osztályzatot kéne mondania, folyamatosan dicsekedett, hogy náluk mindenki egyetemet végzett a családban. Amikor megkérdeztem, vallásos-e, sértődötten kijelentette, hogy de ő tudós ember, hogy lehetne az? Már a nagymamája is tudós volt és ő sem hitt. Annyira buta volt, hogy valami hihetetlen. Állítólag tanított és kutatásokat, felméréseket is csinált már, ennek ellenére egy kérdőív kitöltésére teljesen alkalmatlan volt. Az eldöntendő kérdések már nehézséget okoztak neki, az "osztályozza" kifejezést pedig nem ismeri.

Ha a Gondolatok-topicban továbbra is a fánklyukról folyik majd a diskurzus, oda se nézek be többet.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr556297130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misshell 2006.12.04. 23:29:30

Az az ember aki a tudásával dicsekszik, az a legbutább! :D Nem igaz?

misshell 2006.12.04. 23:30:24

Az, aki igazan okos, az tudja, hogy mennyi mindent nem tud még, ezért nem is dicsekszik tudásával...
süti beállítások módosítása