A Társulat

2008.04.24. 13:11

Az eddigi szereposztással nagyjából elégedett vagyok, most szombaton azonban Koppány-döntő lesz, azután egy héttel Réka, végül István, és már kíváncsian várom a végeredményeket.
 
A Réka-jelöltek hangilag mindannyian tökéletesen megfelelnek az elvárásaimnak, azt hiszem, a kisugárzás és a színjáték lesz a döntő. De végül is nem érzek ezek tekintetében hatalmas különbséget a versenyzők között.
 
A Koppány-István felállás viszont már bonyolultabb. Sokáig variáltam, kiket támogassak, de máig nincsen véglegesen kialakult álláspontom. Két variáció áll a legközelebb hozzám (a sorrend nem fontossági, hanem hasraütésszerű):
 
1. István: Feke Pál, Koppány: Vadkerti Imre
2. István: Wunderlich József, Koppány: Feke Pál
 
Az előre érezhető, hogy a most szombati döntőben a Párbajba Feke és Vadkerti fog bekerülni a közönségszavazatok alapján. Legalább is remélem, hogy a Nagy Szilárd tini-fanklub leapadt. Csak szegény Koroknai Árpádot sajnálom nagyon, az összes Döntőben esélytelen. Vecellin szerepével kárpótolnám.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr866296996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lómiel 2008.04.26. 01:20:46

Sztem Vadkerti lesz Koppány. Ha már Feke és közte kéne választani, hát Feke nagyon nem ősmagyar. Mondjuk, a fiatal Vikidálhoz képest még a Vadkerti sincsen a fasorba se, de ebből a mezőnyből még ő a legjobb. Sztem.

Pisti, az aragorn 2008.04.26. 13:29:29

Kiripolszky Péter jobb lett volna, és be is jutott a döntőbe, de azután üzleti okora hivatkozva kilépett a versenyből, mondván, hogy nem lesz erre ideje. Pedig neki a hangja és kinézete is "vikidálosabb" volt. Nélküle nem lesz az igazi a Koppány-döntő.
süti beállítások módosítása