"Tényleg király az új István 
Az ünnepi előadások mellett a keddi főpróbára is elkelt minden jegy a jubileumi István, a királyra. A sportaréna gigantikus színpadán a Szörényi-Bródy rockopera eddigi legjobb feldolgozása várható."

 
Forrás és a teljes cikk:
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr926296978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lómiel 2008.06.18. 00:06:05

Hm... Fekét kicsit gyengébbnek érzem, mint a Társulatban volt, valahogy elnyújtja a dolgait, mint a rétestészta. Ellenben a Vadkerti sokkal jobban tetszik, erre a részletre vadul headbangeltem itt a gép előt :D viszont a jelmezek... van ami jó, a német lovagok péncélban különösen, nade szerencsétlen Fekén ez az iromba palást... akkora púpja van tőle, mint Quasimodonak, és nem előnyös a testalkatáshoz :P meg azért még van egy pár - egyszerűen túl homogének az öltözetek, a királydombiban pont a stilizáltság tetszett.

Pisti, az aragorn 2008.06.18. 16:32:06

Rövid leszek! :0D A videó alapján pozitívumok: - A torz felvétel ellenére lehet hallani, hogy az új zenei alap krvajó lett, ugyanaz a hangszerelés, de mai kor színvonalán, szerintem nagyon zsír. - Profi színpadtechnika és világítás, monumentális díszletek - Vadkerti Imre hihetetlenül pozitív csalódás! Sejtettem, hogy jobb lesz, mint A társulat műsoraiban, de hogy ennyivel, azt nem! Hajrá Koppány! - Feke Pál színészi játéka is sokat fejlődött, nem csak ugyanazt a néhány kéz- és arcmozdulatot produkálja, mint régen, hanem összetettebb mozgáskultúrája van, és ügyesebb önkifejezési módja. - Mindenki mozog és játszik a színpadon akkor is, amikor a két főszereplőre koncentrál a dal. A videó alapján negatívumok: - A gyönyörű és lenyűgöző díszletek nem teljesen korhűek, de ez legyen a legkisebb baj! - A jemezek szerintem is eléggé mókásak, túl egyformák és kövérítenek azzal a sok köntössel és köpennyel, palásttal. Ja, és ezek sem korhűek (a baromi jól kinéző lovagi páncélok sem). De én egyáltalán nem sírom vissza a Királydomb puritán, stilizált jelmezeit, ma már azok is igen komikusan hatnak helyenként. - A fene egye meg, hogy olyan baromi drágák voltak a jegyek a premierre, és mindegyik elkelt... :0P Feke elnyújtott éneklési stílusa sztem annyira nem zavaró, ez legyen vele a legnagyobb baj.

HM 2008.06.18. 19:47:13

az mondjuk valamennyire engem is zavar, hogy amíg régen mindenki tudott ritmusra - nem csak sokütemes átlagban, hanem egy ütemen belül is pontosan - énekelni, addigra manapság egyre többen inkább amolyan gospelszólósan követik a zenét... alighanem ez tűnt fel Esgalnak is. :)

Pisti, az aragorn 2008.06.18. 23:40:13

Szegény éppen elvesztette az édesapját, s közben szeretett rokona támad rá a trónját veszélyeztetve, ilyen állapotban nem csoda, ha szétcsúszott. :0D Ki figyel ilyen drámai helyzetben az ütemekre az ország sorsa helyett? :LOL:

HM 2008.06.19. 09:40:26

áá, értem már. szal aszondod, vargának a szerep átélésével vakadtak jelentős gondjai? :D

Pisti, az aragorn 2008.06.19. 09:52:08

Nem lenne meglepő, hiszen 1990-ig csak egy tátogó színész playback-hangja volt felvételről. :0P

HM 2008.06.19. 22:39:05

bezzeg vikidált már akkor lengén öltözve táncolták körül :D (ő is lengén, körbetáncolók is)
süti beállítások módosítása