Elképesztő, több hónapos küzdelmek után végre működik a helyi hálózatunk is, lehet párhuzamosan netezni, ráadásul a megfelelő számlát kaptuk meg postán! El se hiszem. Végül is, csak szeptember óta harcolok azért, hogy legyen új számítógépem, kábeltévé, net és helyi hálózat a lakásban, mostanra elértem mindegyiket, mit panaszkodok? Igaz, lépésről lépésre, és mindegyik lépéssel megszenvedtem a hónapok során, de ezt is megértük. :könnycseppmegtöröl:
Már csak a kábelek falhoz rögzítése van hátra, de remélhetőleg abba már nem törik bele a bicskánk (se egyéb).
Emellett párhuzamosan a villanyszerelési gondok nőttek: a konyhai neonlámpa is tönkrement, hiába cseréltem ki a csövet, mint kiderült, valószínűleg az egész szerkezet szar, és még egyes alkatrészei sem cserélhetőek, az egészet le kell szedni. Igen, a randa és zárlatos szocreál csillárhoz sem nyúltunk még. De a Piros Szőnyeg visszaköltözött a szüleimhez, báj-báj!
Fúrás terén is vannak még elmaradások, kellene szekrényajtókba kilincseket fúrni, ágy fölé tartólécet és szőnyeget falvédőnek, fürdőszobába kistükröt, konyhába akasztórudat... A hétvégén volt fúrógépes segítségünk, de a megfelelő méretű és típusú csavarok hiányoztak a továbblépéshez.

KGY túlélhető volt, de utána a tábormegbeszélés agyhalál, kész borzalom, megspékelve a szünetet elhoppoló rendkívüli villámelnökségivel. Most arccal a LEPkék felé, hajrá!

Glóin, szegénykém, pedig továbbra is a Magányos Hegy ura maradt, így járt. A hiba egységesítve lett, a hegységtől megszabadultunk. Az új utószóban viszont benne van Drága neve, hehe.

"Havazik." - Állapította meg Dudás, és rávágta a Banning-családra az ajtót.

Nem, ez nem télen készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr866296930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lányod 2008.11.25. 17:58:42

villanyszerelés: továbbra is áll, hogy megkérdezheted aput, illetve, ha konkrétan tudod, hogy mit akarsz és hogy hol milyen kábeleid vannak, akkor msn-en is zargathatsz, ha apu itt van, eléggé valószínű, hogy tud segíteni ;) KGy: majd még szeretnélek elkapni ezügyben :P
süti beállítások módosítása