2005.10.12. 22:35

Szilárdfy Zoltánnak van egy Barokk szentképek Magyarországon című könyve (Corvina Kiadó, Budapest, 1984.). Ebben elég rossz minőségű fekete-fehér fotók vannak a szentképekről. A 8. oldalon egy Szűz Mária-kép van, Kisjézussal. Mária fején valami kendőszerűség. Az arcuk azonban nem látszik, tök fekete mindkettő feje a fotón, csak a nagy sötétség látható. Meglátom Máriát és egyből mire asszociálok? "Jééééé! Nazgúl-néniiiii!!!"  De tényleg teljesen úgy néz ki! Nem szentségtörés akar ez lenni részemről, de hogy lehet már ilyen képet csinálni? Ez kész!  Aki nem hiszi, járjon utána!

Megint Pistit hallgattam. Ez már függőség. Apropó függőség: elfogyott a csokim, mind befaltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr86297357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sirgon 2005.10.13. 17:35:23

Talán az alkalmazott festék tehet róla, és lehet, hogy már olyan sötét, hogy szinek nélkül fekete-fehérben azonos tónusú.

Picike pillangó 2005.10.13. 18:29:39

Csoki? :D :lol: Na várjcsak.... Majd KGy-n 8)
süti beállítások módosítása