2005.11.24. 21:27

Tömören az elmúlt napokról:

Duna TY - Gyönyörű környezetben nagy, szürke, rideg épület, benne 8 emelet, folyosó-labirintusok és irodák véget nem érő sora. Korai kelés, vacogás a megállóban, várakozás feladatokra, rohangászás az épületben, kreatív és csicskafeladatok egyaránt, kedves és barátságos emberek, közepes menza. Azért tűrhető.

A halott menyasszony - Kicsit csalódás, a sztori nem túl nagy durranás és helyenként logikátlan is, a hangulat jó, de igazából se nem aranyos, se nem félelmetes, pedig mindkettő szeretne lenni. A groteszk világképe és társadalomkritikája ötletes. Ennyi.

Általános iskolás osztálytalálkozó - Meglepően sokan voltunk, sok minden történt velünk 9 és fél év alatt, sokukat nehezen ismertem fel. Külsőben többet változtak, mint belsőben. Jó volt velük, igen érdekes összeállítású társaság. Kapcsolatokat ideje leporolni.

Felolvasás - Szerintem elég gáz, hogy kevesen hallgatják és sutyiban kell folytatni a Siriusban, hogy a végére érjenek, de azért nagyon hangulatos és jópofa kezdeményezés. Mindeképpen végig kéne olvasni, akkor is, ha ez szombatig nem valósulhat meg.

Aldarion - Egyre feleslegesebb vagyok a próbákon, csak Kedves miatt járok, rám alig van ott szükség.

MTT - Szinte mindenki temeti, pedig senki se szeretné, ha meghalna a közösség. Nem baj, marad egy mag, ez már kezd körvonalazódni...

Alvás, pihenés - Minimális, állandóan talpon vagyok, haza is csak éjjel járok aludni és fürödni, ja, néha eszek is valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr146297318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása