2005.12.09. 21:50

Mai "droidzónánk" következik:

Karácsonyi sláger a DVD visszatekerő készülék

Az Egyesült Államokban a karácsonyi vásár egyik kirobbanóan sikeres árucikke az elektromos DVD visszatekerő készülék. A teljesen haszontalan terméket 21 dollár 99 centért árulják, és rövid időn belül nagy mennyiséget sikerült eladni belőle.

Az Egyesült Államokban lassan már egy hónapja dúló karácsonyi vásár egyik kirobbanóan sikeres árucikke az elektromos DVD visszatekerő készülék.

Bekapcsolás után a masinára helyezett lemez meg sem mozdul, hanem a beépített hangszóróból egy percig a mindenki által jól ismert, gyorsan visszatekerődő VHS kazetták jellegzetes hangja szól. Utána kigyullad egy kis zöld lámpa, jelezvén a technikai fejlődés előtt álló vásárlónak, hogy a lemezen tárolt film ismét lejátszható.

A kiskereskedelmi forgalomban 21 dollár 99 centért (plusz adó) árulják a humoros meglepetésnek szánt terméket, és a szellemes gyártók a kereskedőkkel együtt pár hónap után alaposan meglepődtek, hogy aránylag rövid időn belül milyen nagy mennyiséget sikerült eladni a teljesen haszontalan termékből.

(Forrás: Bloomberg Business News)

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr946297302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sirgon 2005.12.12. 15:38:21

De lehet hogy az emberek ott is szeretik egymást ugratni. A rejtett üzenete barátnak a következő lehet: Öregem te olyan ökör vagy, hogy még a DVD-t is vissza akarod tekercselni. Persze ehhez másodlagos jelentésnek akkor társul, hogy olyan jómódban élünk, hogy már nem tudunk mit venni egymásnak. Persze lehet, hogy csak én vagyok optimista.
süti beállítások módosítása