2005.12.18. 21:12

Kismaros nagyon jól sikerült.  Részletes élménybeszámolóhoz lusta vagyok és fáradt.

MR szép és jó film, csak elég tömény és kissé giccses. A zenéje magával ragadó. Egyik színészből sem néztem volna ki ilyen jó énekhangokat.

"Megölték Kennyt! Szemetek!"

"Most rakják, most rakják magos Déva várát..."  Hamarosan lesz KK-m, rúlz!

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr636297294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lányod 2005.12.19. 18:19:38

öö.... nem kérek részleteset, de légyszi kb-ra írd le, hogy miket csináltatok Kismaroson! lécciléccilécci :szépennéz: nagyon fontos lenne!

Pisti, az aragorn 2005.12.19. 23:43:59

Na jó: Sétáltunk, beszélgettünk, zenéket hallgattunk, énekeltünk, idétlenkedünk, laptopon filmeket néztünk, volt közös karácsonyi ajándékosztás (olyan, mint az iskolai húzás csak itt program oszotta el a neveket), közös kajálás Esgal-főzte finom ételekkel, forraltbor-ivás, sok csoki-evés és chips-evés, kevés alvás, osztálykirándulás-hangulat, jókedv, romantikus pillanatok, barátok. És patakcsobogás, fák, pocsolyák és jegek, hó, gyönyörű hold, túlfűtött szobák, hideg odakint. Sok régnemlátott arc, akiknek nagyon örültünk. Mások csináltak még olyat, hogy Ainulindale meg hasonlók is, de ezt tőlük kell megkérdezni.
süti beállítások módosítása