2006.03.22. 22:12

Ma van a víz világnapja. Állítólag 100 év múlva az ivóvíz akkora kincs lesz, mint ma az olaj. Elég ijesztően hangzik. Én meg csak pazarlom azt a jó kis vizet minden nap fürdéskor, színültig teleeresztem a kádat és élvezettel merülök el benne. Mondjuk, zuhanyozni is tudnék órákig. De a fürdőkád az jó dolog. Lehet, hogy ez hamarosan luxusnak számít majd, ha felmegy a víz ára? Inni viszont muszáj, arról nem mondok le!

Boldog víznapot mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr226297242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pisti, az aragorn 2006.04.06. 11:12:52

Ha már víz: most, hogy árvíz van, a csapból folyó ivóvíznek igen érdekes (fehéres) színe van, telenyomták mindefélével, hogy fertőtlenítsék. És az íze is borzalmas. Önkommentünket ovasták.

lányod 2006.04.06. 20:00:23

azt az izét klórnak hívják, és nálunk árvíz nélkül is ilyen esetenként a víz... amikor kijön a csapból, tejfehér, és kell neki idő mire kitisztul... és néha igen erős klór szaga is van...
süti beállítások módosítása