Holnap

2006.09.22. 19:08

Holnap lesz a nagy emtétés "hogyan tovább" élő megbeszélése, egész napos. Remélem, ha már elmegyek, lesz értelme, és nem feleslegesen kell megint korán kelnem. Van miről beszélni. Kedves nagyon-nagyon jól ráérzett, és kitűnően megfogalmazta a legnagyobb bajokat a társasággal, és most nem elfogultságból mondom! Nem csak arra gondolok, amiket a blogjára írt, de emellett is még sok olyan dolgot megállapított, amelyeknek minden egyes szavával egyetértek. (Remélem, holnap lesz elég bátorsága a többiek szemébe mondani.) Viszont ha a politikáról kezdenek el beszélgetni egyesek, azt hiszem, felállok és hazamegyek. Lesz így is elég bosszankodnivaló emtété kapcsán is, nem kéne még tetézni is. És ne lopjuk ilyesmivel a drága időnket! Lehet, hogy össze kéne nekem is a gondolataimat holnapra és rendszerezni, bár én a legfontosabb dolgokat a fórumos topicban már kifejtettem.

Ezen a héten már másodszorra hallgatom az István, a királyt. Kezdek visszaesni a függőség állapotába? És azt álmodtam, hogy Ian Holm nem vállalja el A Hobbit főszerepét.  Pfuj, addiktív dolgok, ble!

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr156297160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása