Kezdjük az örömhírrel: Párom igen jól szerepelt a TDK kari fordulóján és minden jel arra mutat, hogy szépen tovább is jutott az országosra, meg is érdemli, nagy gratula neki!

Pénteken megpróbáltam megszerezni a nyári gyakorlatom (OrientPress Hírügynökség) igazolását az illetékestől, bemásztam a MN főszerkesztőségébe, mert úgy beszéltük meg, hogy ott lesz. Mint kiderült, külföldre küldték ki nagy hirtelen, így nem lett a papírkitöltésemből semmi. Másnap reggel a srác tudósítását láttam Svédországból a HírTV-n. Hümm. Na, ezért nem szeretnék újságíró lenni: ide-oda utazgat teljesen váratlanul (volt már ő Afganisztánban is), sohasem tudja, mikor hol lesz, ráadásul három szerkesztőségnek egyszerre dolgozni.... Alig lehet egy-két évvel idősebb nálam a srác. Szretnék inkább a tanári vagy a tudományos pályánál maradni, ha erre lesz módom.  Ez a létforma túl nyüzsis.

Volt HNE is, igen jó volt és sokan voltunk, de nagyon bekómáztam és kikapcsolt közben az agyam, elnézést érte.  A Sirius helyett kéne valami jobb hely. A T. Elnökség még mindig nem döntötte el, melyik napon legyen vezetőségi megbeszélés, így lehet, hogy nem tudom számukra a helyszínt biztosítani. Van más programom is bőven a héten. Amikor meg felhoztam, hogy a Tehenesgazda még mindig nem írta ki sem a Téli Tali, sem a Farsang pályázatait, Tevildo ennyivel intézte el: "Írjad ki te, ha ennyire fontos neked!" No comment. Mit keresek én ebben a vezetőségben?

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr536297135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bátor 2006.11.19. 19:40:51

Lépjünk ki mi is?

Pisti, az aragorn 2006.11.21. 16:11:30

Nem, még nem (még a mai kavarás után sem). Egy év haladékot adok magamnak az MTT elnökségében, ha jövő ősszel is ilyen kilátástalannak látom a helyzetet, visszalépek.

Pisti, az aragorn 2006.11.21. 16:11:40

Nem, még nem (még a mai kavarás után sem). Egy év haladékot adok magamnak az MTT elnökségében, ha jövő ősszel is ilyen kilátástalannak látom a helyzetet, visszalépek.
süti beállítások módosítása