Napi adag

2007.02.09. 23:19

Ma hosszú idő után újra voltam melózni. Szép és elegáns az új hely, tényleg picit szűkösebben vagyunk, de ez még nem zavaró, sokkal inkább problémás, hogy a WC, ebédlő és konyha egy szinttel lejjebb van, a pinceszint hosszú folyosójának végén. Jó sokat kell mászkálni odáig. De legalább mozgunk a sok ülés után. A munka viszont nem nagyon ment ma, és nem csak a kvóta miatt. Egyszerűen pechem volt, nem jöttek össze jó számok, na. A tegnapi meló utolsó utáni pillanatban történő lemondásának szerencsémre nem lettek következményei. Jövő héten is megyek, délutáni időpontokban.

Meg kaptam Cicásnénitől értesítést, hogy az egyik kötelező évfolyam-előadásunk időpontja megváltozott, óramegbeszélés és időpont egyeztetése egy lehetetlen másik alkalmmal lesz jövő héten. Amikor éppen dolgozni fogok nagy valószínűséggel. Hurrá. Valahogy mégis kell majd aláírást kapnom belőle jövő héten... Persze, Marxtól semmi visszajelzés nem jött.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr946297104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szofi 2007.02.10. 01:16:11

nekem a témavezetőm annó egyetlen mélemre sem válaszolt, az értékelést egyhónapos késéssel adta le, nem volt ott a megbeszélt konzultációs időpontban, nem tudott szakirodalmat adni, az államvizsga előtt 10 nappal adott új irodalmat - te ennél sokal jobban állsz! és nekem így lett 5-ös a dogám, 4-es és 5-ös a szóbelim; 5-ös az államvizsgám. neked sem lesz rosszabb!

Lómiel 2007.02.12. 23:53:57

(már elnézést, hogy nem a postra reagálok, de) Szofi, csak nem pozitív gondolatok? :)
süti beállítások módosítása