Görcsölős, feszült és kimerítő hét után (picike fizetéssel, konzultációval, D&D meséléssel, hadtöris papír nélkül még - erre nem jutott időm) vagyok. Tegnap volt vezetőképzés, teljesen feleslegesen, mert semmit nem fejlesztett rajtunk és az ismereteinket sem bővítte, rólunk se tudtak meg újakat. Ráadásul itt mindenki annyira tudja a tutit, olyan világos álláspontja és elképzelése van, hogy nem is érdemes foglalkozni ilyesmikkel. Mindenki meg van róla győződve, milyen jól tudja már mind, amire a táborban szüksége lesz. Vagy most a szervezéskor.  Majd fognak itt sokan koppanni. Talán észhez téríti őket. Talán nem. Utóbbi valószínűbb.

Ma a nagy áprilisi bolodozásokban pedig senki se felejtse el, hogy valójában Virágvasárnap van, már csak egy hét húsvétig! Tisztítsátok meg elméteket-lelketeket-szellemeteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr286297085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása