Alakul...

2008.04.18. 17:58

...a tábori keretjáték. Tényleg nagyon összetett és bonyolult lesz, de ez senkit se riasszon vissza, a végén minden világos lesz, és szerintem olyanok számára is élvezetőre lett tervezve, akik nem szívesen vonódnak be a kerettörténetbe és nem szeretik a lájv-jelleget. Mert nagyon erős hangulati elemekből építkezik. Klasszikus tolkieni jellege van, minden titokzatossága és elvontsága ellenére is. Szóval a lazulni vágyók és tevékenység-orientáltak is nyugodtan jelentkezhetnek, mert ők sem fognak csalódni, erős közösségi élményt nyújtunk majd, alkotva és kreatívkodva. A programokat igyekszünk mindenki számára élvezhetővé tenni.

Volt utsó elnökségi, nem egészen azzal a meghittséggel, mint szerettük volna, de a tennivalók sajnos ezt nem tették lehetővé. Holnap megint esküvőre megyünk, hehe.
Bran Stark és Nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr886296998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annatar 2008.04.18. 21:56:50

Azért az összetettséggel meg bonyolultsággal vigyázni kell, hogy azok is tudják mi van, akik elmentek dohányozni, aludtak, miegyéb amikor történt valami, vagy későbbi napon érkeztek, vagy egyszerűen csak nem figyeltek oda.

Pisti, az aragorn 2008.04.19. 00:08:54

Igyekszünk erre is ügyelni.

betűk 2008.04.19. 14:18:24

pont a dohányzást, kocsmázást, és hasonlókat ne vennénk figyelembe? :DD

Rabyn 2008.04.20. 21:01:29

Ne várjatok tömeges jelentkezést kb még egy hónapig. higyjétek el nekem, hogy az utolsó héten soksoksok fog befutni, arról nem is beszélve, hogy hánya küldik majd utána. Nyugalom és türelem eddig minden évben megvoltunk 100-an.

Annatar 2008.04.21. 01:03:02

Jaigen, azt a népes csoportot se felejtsük ki aki nem olvassa el a táboros levelét, vagy nem érti meg, vagy olvasta de nem emlékszik. Szerintem is utolsó héten fognak jelentkezni sokan, továbbra sem tartom jó ötletnek az anyagiakkal való fenyegetést, ugyanis ez előre kedvet nem ad, utána viszont elvehet...

Pisti, az aragorn 2008.04.21. 20:10:10

Reméljük, hogy a vége fele tényleg sokan jelentkeznek majd. Tulajdonképpen nem fenyegetük az anyagiakkal (hisz nem büntetést kell fizetniük a későn regisztrálóknak, csak teljes árat fizetnek), hanem kedvet csinálunk a kedvezményesebb árral a határidőn belül jelentkezőknek. ;0) Akik nem olvasták el a levelet vagy nem emlékeznek rá, legalább hitelesebb Emlék-Vesztettek lesznek! :0DDD (Ezúttal az értesítőknek nagyon minimális információtartalma lesz a keretjátékot illetően.) Apropó, Alyr, még nem érkezett meg a jellapod! ;0P
süti beállítások módosítása