A Reakció.blog ma (ismét?) médiatörténelmet írt: először fordult elő, hogy Magyarország köztársasági elnöke egy blognak adjon interjút, ráadásul ilyen hosszasan:
 
Brit tudósok szerint Jézus június 17-én született, az évet egyébként szerintem mellélőtték, Kr. e. (LOL) 7. lesz az, nem pedig 2.
 
A Tolkien.hu régi szervere még mindig üzemben van, de mivel tegnap történt a mentés, ezért az azóta beírt hozzászólások mind eltűnnek majd a fórumról. A levelezés csak ideiglenesen, nagyon rövid ideig nem lesz elérhető, az új honlapból legelőször valószínűleg a fórum fog újraindulni, remélhetőleg a leállás után napokon belül.
 
A Magyar Tolkien Társaság, hagományainak megfelelően, a XX. század egyik legnagyobb írója, a mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve 2008. január 3-án, Tolkien 117. születésnapján hangulatos Színpadi Esttel várja az érdeklődőket.
 
A sporthíreket mellőzzük, ugorjuk az időjárás-jelentésre:
 
További szép napot kívánunk, hírekkel majd "legközelebb" jelentkezünk, a viszont látásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr186296922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pisti, az aragorn 2008.12.10. 17:58:14

UPDATE: A Tolkien.HU-t lekapcsolták 17:24-kor, aki a Színpadi Est iránt érdeklődik, itt találhat infókat: http://volgyzugoly.uw.hu/hirek/hirek.php?mod=osszes&id=294 A levelezőrendszer zökkenőmentesen át lett telepítve, így a @tolkien.hu címek továbbra is működnek, kapom ám rendesen a spam-eket....

betűk 2008.12.16. 10:41:34

a fórum adatbázisát a leállás után mentették, csak a portál adatbázisát, azaz a cikkeket, és egyebeket előtte, úgyhogy a hozzászólások meglesznek.

Pisti, az aragorn 2008.12.16. 20:28:34

Blogoljatok Tik is, betűk!
süti beállítások módosítása