Ophélie

2009.02.13. 19:44

Nem tudom megállni, hogy ne foglalkozzak ezzel is. Tudom, hogy az ilyen esetek mindennaposak, és ez az ügy csak a média segítségével kpaott ekkora felhajtást, de ez csak még szomorúbbá teszi Ophélie tragédiáját, és sorstársaiét is.
 
Ami egyébként nekem nagyon gyanús:
 
"A Csellengő Klub blogja részletesen beszámol a lány magánéletéről, melyből kiderül: Ophélie és barátja hét éve élnek kapcsolatban, jövőre készültek volna összeházasodni. 'Hatalmas terveink voltak és azért vártunk az összeköltözéssel, mert tudtuk, hogy még az esküvő előtt be kell fejeznünk a tanulmányainkat, hogy aztán mindig együtt lehessünk' -mondta a lány barátja." (Forrás: Hírszerző-összeállítás)
 
Tehát volt odakint egy stabil párkapcsolata, méghozzá házassággal kecsegtető. Ugyanakkor:
 
"Elhagyták Magyarországot az eltűnt francia diáklány évfolyamtársai, köztük Pierre Paolo, a lány olasz hódolója is.

Ophélie Bretnacher (22) ismerősei befejezték tanulmányaikat a Corvinus Egyetemen. Ez jelentősen megnehezítheti a nyomozást, hiszen később szükséges lehet további elszámoltatásuk.

A szívtipróként ismert olasz fiatalember, akivel Ophélie naponta 20-30 SMS-üzenetet váltott, állítása szerint nem járt a lánnyal. Ennek ellentmond a lány volt prágai szobatársa, Aye Hosegowa verziója, aki szerint Ophélie sokat mesélt az olasz fiúról, aki nem viszonozta érzelmeit.

– A fiatalember több hölgynek is csapta a szelet, de Ophélie Bretnacher-hez csak mély lelki kötődés fűzte – mondta el Seres Ernő, a nyomozás vezetője.

A Blikk úgy tudja, hogy december 4-én, az eltűnés estéjén együtt szórakoztak a Portside bárban. Érdekes, hogy az a két olasz fiatalember, aki aztán megtalálta Ophélie táskáját, ismerte Paolót.

– Paolo elutazott Magyarországról. Többször beszéltem vele, s elképzelhető, hogy adódna még néhány kérdés, amire neki kéne válaszolnia – magyarázta Francis Bretnacher.
"
(Forrás: Blikk)
 
Nohát, nohát. Lehet, hogy az egész mögött ez a szerelmi háromszög állt? Persze ez csak tipp. Továbbra sem zárnám ki sem az emberrablás, sem a baleset, sem az öngyilkosság lehetőségét sem. De nekem annyira fura, hogy eddig ezt a párkapcsolati anomáliát SENKI sem emelte így ki...
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr776296892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lómiel 2009.02.15. 02:25:04

Lehet, hogy azért, mert nem igaz, vagy mert nem így igaz? Nevezz sznobnak, de én a Blikkre nem sokat adnék. Ha ma azt mondom nekik, hogy velem szemben ült valaki a buszon, holnap már a válásunkat is megírják :P Nem mondom, hogy a rendőrség valami csúcs, én se hiszem, hogy minden olyan lenne, mint a Gyilkos elmékben vagy a n-edik Helyszínelőkben, de azért azt gondolom, hogy a nyomozók is tudják, mit csinálnak. Sajnos vagy szerencsére a média csak egy kis szeletet tár elénk, ráadásul néha csúszttásokkal, így én ezek alapján nem alkotnék hipotéziseket... mindenesetre érdemes lehet viszont vizsgálni azt, hogy különféle médiumok hogyan közelítenek a dolgokhoz, miféle infokat emelnek ki, vagy melyik mögött lehet több.

Lyona 2009.02.15. 12:08:14

Távol álljon tőlem a vicc, mert szegény lány... De amikor eltűnt , az olvasottak alapján eszembe jutott, hogy egy pocsékul elvégzett ölelés. Diploma előtt, okos, szép, külföldi... Remélem tudnak azért majd kezdeni valamit az üggyel.
süti beállítások módosítása