2005.09.08. 23:13

Ma sikerült továbbírnom a szakdogát, ami nagy szó, mert eddig kutatómunka volt és papírra firkálás, de most magát a második fejezetet gépeltem tovább és beillesztettem a táblázatot meg ilyenek és tök jó, de még mindig túl lassú vagyok.

Az emtétés "New Orleans-jelenségről" most nem fogok írni, hiába szeretnétek. Aki kíváncsi a véleményemre, keressen meg személyesen! Egyébként meg inkább villámhárító-szerepet szeretnék betölteni benne, jóllehet, ez eddig nem jött össze. Igaz, nehéz úgy villámhárítani, hogy a vezetőségi levelezésről meg hallgatnom kell a tagság előtt, s nem kikotyogni, milyen előzményei voltak Kismaros hivatalossá tételének... A Kórus kissé más tészta. De tényleg nem akarok ezekbe belemenni itt. "Da pacem Domine!" 

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr396297389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása