2005.09.11. 23:29

Elnökünk, gratulálok ahhoz a hosszú bejegyzéshez a Kismaros topicban! Igen, így kéne csinálni. Ha minden alkalommal ilyen profin kommunikálna a vezetőség, nem lenne annyi konfliktus. Most egészen ledöbbentem, ez a bejegyzés még őhozzá képest is mestermunka. Érezhetően csökken is a feszültség, ana is kezd felengedni.

A vezetőségnek nem kéne annyira lustának, nemtörődömnek és elkülönülőnek lennie, akkor egész jól tudnák működtetni a társaságot. Megint tanújelét adták annak, hogy képesek rá. Csak egy kis odafigyelés és áldozatkészség kérdése az egész.

Kár, hogy ez a bejegyzése eléggé későn, a konfliktus kirobbanása után lett csak kész. De jobb későn, mint soha!

A program is igen ígéretes, színvonalas az egész így első ránézésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr56297386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sirgon 2005.09.12. 16:08:51

Hát igen, az alap probléma az, hogy a társaság két ellentétes póluson lévő fele fél egymástól, és nem hiszi, hogy ki tudna jönni a másikkal, ráadásul elöbb sorolják a másik féltől való elvárásaikat, mint hogy azon gondolkodnának, hogy maguk miben engednek, és így nehéz, és könnyen belehergelik magukat. Ja és olvaslak. :-)
süti beállítások módosítása