Gondolintól esküvőig

2006.10.10. 15:06

Gondolin majdnem ténylegesen megbukott. Nem sokon múlt. De szerencsére a társulat elő szeretné adni, így volt, ami motivál a továbbdolgozásra. Nagyon kemény volt a péntek, a feszültségek, egymásnak ugrások, stb., jó hogy lezajlott és vége. Most már elindultunk egy pályán, meglátjuk, hova visz. Remélhetőleg sikerül élvezhető darabot csinálni belőle.

Rövidhírek: Lesz főszerkesztője a T.HU-nak, hurráhurrá! A tatai rendezvény reklámanyaga késik, nem jó ez így. És talán fizetést kapok a héten...

És újabb esküvő: ezúttal Kedves nagyobbik bátyja. Szombat reggeltől vasárnap hajnalig pörögtünk és intézkedtünk rendesen, de megérte a munka, gyönyörű szertartást és jól sikerült ünnepséget/bulit eredményezett, büszke ifjú párral és meghatódott hozzátartozókkal. A főszervező hölgy főnyereménynek bizonyult, de mindenki más is kitett magáért. A hátradobott csokrot ugyan nem sikerült elkapni, ennek ellenére mégis mindenki azzal fenyegetett minket egész hétvégén, hogy mi leszünk a következők.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr726297153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása