Filmsokk. A Faun labirintusa. A film eleje kíváncsivá tesz, aztán sokkok érnek egymás után, üt, te remegsz, félsz, egyre jobban nyomaszt az egész, végül kifakadnak a könnyeid. A film végén ledöbbensz, és mikor kilépsz a moziból, szó szerint órákig nem térsz magadhoz. Csak erős lelkűeknek! De nekik kötelező darab! És ne egyedül nézzétek meg, nagyon megkönnyíti a feloldódást, ha utána a barátok visszarángatnak a valós életedbe!

Toronyiránt a chips-fáknak. Korai kelés, villásreggeli. HÉV első kocsi, sok emtétés. Két megállóval odébb újabb emtétések. Pár megállóval odébb megint újabb emtétések. Szentendrén emtétések. Harmincan lehetünk körülbelül. Hezitálás a busznál. Kertek és kutyák. Gyalog a mocsáron át. Domb felett és domb alatt. Rövid pihenő. Chips-fák ültetése. Rég várt társaság. Hibás térkép? Rossz útmutatás. Meleg, nap. Keresztül a bozóton. Bolyongás. Erdő. Erdő. Erdő. Szurdok. Barlang. Forrás, rét. Evés, ivás. Chips-fák ültetése ismét. Erdő. Etető és itató. Szakadék. Le a hegyről, ki így, ki úgy, vérmérséklete szerint. Patakmeder. Busz? Gyalog! Gyalog. Gyalog... Gyalog? Gyalog! Fagyi vagy lángos? Dunapart. Cigarettacsikk. HÉV. Gandalf-rezidencia, kaja. Metró. Szeretlek titeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr736297091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ben 2007.03.16. 12:18:51

irigyellek titeket, jövőre énisénis szeretnék menni! :DD

Cahty 2007.03.17. 21:33:01

Nekem volt egy pont ahol nem tudtam eldönteni, hogy a Faun most rossz vagy jó...
süti beállítások módosítása