Mein KÖMF

2007.09.07. 23:50

Maratoni MSN-es KÖMF-megbeszélésen vagyunk túl, ez minden eddigi InfoCsoportos MSN-megbeszélést is lepipált, kb. 5 órán át tartott, és elég sűrű és intenzív volt. De nagyon hasznos is, mindenkivel sikerült beszélnem hála Istennek, remélem, most már nem lesz gond semmivel. Van néhány dolog, ami miatt aggódom, de a nagyobb dolgok már biztosak és ez jó. Látom magam előtt a KÖMF-öt, ha becsukom a szememet, érzem, ahogy működik, mozog, halad előre, tudom pontosan, milyennek kell megcsinálnunk, milyennek akarom megcsinálni. És nagyjából meg is valósíthatónak tűnik, ha kinyitom a szemem. Van kb. egy hét csúszásunk a szervezéssel, ez még bőven behozható és Emtétés átlagot is verjük vele.

Egy másik Kampf-om (harcom) a KRESZ, amit elsőre elbuktam, most on-line tesztekkel gyúrok a jövő heti második ütközetre. Állás terén még mindig semmi. Állásháború.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr326297048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása