Júniusban írtam már egy blogajánlót, akkor a közéleti közösségi blogokról volt szó, volt is visszhangja .
Ezúttal egy más jellegű blogajánlóval jelentkezek: vallásos/hívő, keresztény/keresztyén közösségi blogokat ajánlok, az elgondolkodtatóbb fajtából. Érdemes őket olvasgatni:


http://jezsuita.blog.hu/
Jezsuiták által szerkesztett közösségi blog, mely mindennapjaink aktualitásait közelíti meg igen modern és intelligens megközelítéssel. Legutóbb a Reakció blogajánlójában is kint volt.

http://preka.blog.hu/
"Vallásos Ábrándozók" blogja, igényes protestáns közösségi blog. Erőteljes kritikus szemlélet jellemzi mind világunk, mind az egyházak irányában.

http://elmondo.blog.hu/
"Keresztény, de progresszív lap. Űrt szeretne betölteni azzal, hogy egyszerre próbál biblikus és önkritikus lenni, párbeszédet folytatni az eltérő nézőpontok megszólaltatásával (baloldaliak és jobboldaliak, keresztények, ateisták és más vallásúak stb.) és az egyházban tabuként vagy leegyszerűsítve kezelt témák feltárásával." Néhány évig print lapjuk is volt. Elismerően nyilatkozott róluk Tóta W. Árpád is.

http://szelidolajfa.blog.hu/
Közéleti kérdésektől sem félő, markánsan állást foglaló keresztyén blog, fontos kérdésekre hívja fel olvasói véleményét.

http://annie99.blog.hu/
Egy igazi kuriózum: Keresztény apacsokról, lakotákról, népörszikről szól, kultúra és aktualitások egyaránt helyet kapnak benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr546296938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bellajazz 2008.11.03. 20:15:00

Köszönjük szépen! Jó társaságba kerültünk, megtisztelő, hogy bevettél minket is! Külön öröm, ha az jön le az írásainkból, amit te megfogalmaztál!

bellajazz 2008.11.03. 20:21:01

Köszönjük szépen! Jó társaságba kerültünk, megtisztelő, hogy bevettél minket is! Külön öröm, ha az jön le az írásainkból, amit te megfogalmaztál!
süti beállítások módosítása