A Homály oszlóban (nem, nem Osloban), a folyamatok tisztulnak és konszolidálódnak, de azért még néha csóválom a fejemet: miért viselkednek felnőtt (?) emberek úgy, mintha tinik lennének? Komolyan, pedig már azt hittem, az Emtété lassan megkomolyodik, de nem. Legalább a közösségi-egyesületi katasztrófa elhárítódott, hála okos, bölcs, diplomatikus és satöbbi Hitvesemnek, már csak a megvalósítás mikéntjét kell kitalálni. Aki pedig rosszalkodik, elfenekelem, irgum-burgum!
Akartam én még írni más dolgokról is, de most nem jutnak eszembe. Majd legközelebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://pistiazaragorn.blog.hu/api/trackback/id/tr406296936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felagund 2008.11.12. 10:38:09

Általános szabály_ a tömeg olyan okos, mint a legbutább tagja... Neked mit tanítottak kommunikációból, he? ;)

Pisti, az aragorn 2008.11.12. 11:39:38

Az Emtété nem tömeg a szó szociológiai és politológiai értelmében, így itt másfajta jelenségről van szó.

Ádám 2008.11.23. 16:00:12

Az Emtété pont hogy tini. Egészen szépen alakul, nagy érzelmi pálfordulásokkal. És eszénél van, ha kell. A felnőtt nem az ember, hanem a viselkedése. Az idő nagy részében felnőtt viselkedésű emberek az idő kis részében bizony tiniként, sőt, gyermekként viselkednek. Valahogy így van ez...

HM 2008.11.25. 22:14:01

ki mit tanult, ki hogy érzi magát benne, ki mit és kit talál, és mit ad bele az emtétébe, úgy fog hozzáállni. ;) mindebből pedig leginkább katyvasz várható, oszt' lám, mégis organizmus lesz. c'est la VIE! :)
süti beállítások módosítása